Home

AB Grafstenen is een bekend en gerenommeerd bedrijf dat garant staat voor het kopen van een breed scala aan gedenktekens, grafstenen en grafmonumenten van hoge kwaliteit. Als u op zoek bent naar het juiste gedenkteken voor uw dierbare, dan kunt u rekenen op onze deskundige en onafhankelijke adviezen die specifiek op uw behoeften en verwachtingen zijn afgestemd. Onze producten zijn er in vele soorten en maten en bieden u een uitgebreid scala aan mogelijkheden om uit te kiezen. Bekijkt u gerust onze website en ontdek onze uitgebreide collectie grafstenen en grafmonumenten. Indien u liever offline onze producten wilt bekijken, kunt u onze papieren catalogus aanvragen om zo in alle rust uw keuze te kunnen maken. Kortom, bij AB Grafstenen bent u aan het juiste adres voor een passend en persoonlijk afscheid van uw dierbare.

Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf! Wij bieden een breed assortiment granieten grafstenen en monumenten tegen scherpe prijzen, waarbij installatiekosten al zijn inbegrepen. Ons deskundige personeel kan u helpen bij het kiezen van het perfecte ontwerp en begeleiden bij het installatieproces. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten.

Onze prachtige showtuin is gevestigd in het gezellige dorpje Oudehaske, gelegen in het hart van Friesland. Hier vindt u een uitgebreide collectie van de meest prachtige grafstenen of gedenkmonumenten. Onze showtuin is een oase van rust en een bron van inspiratie. Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken. En kom genieten van al het moois dat onze showtuin te bieden heeft!

Scroll naar boven