Grafmonumenten Dubbel

Grafmonumenten Dubbel

Voor het begraven naast elkaar hebben wij een ruim assortiment grafmonumenten dubbel. Dit zijn grafstenen die extra breed zijn, specifiek voor het begraven naast elkaar of voor een familiegraf. De gedachte hierachter is dat u voor altijd bij elkaar bent. Een prachtige gedachte. Hier vindt u allerlei verschillende soorten dubbele grafmonumenten. Deze stenen vallen allemaal onder onze all-inclusive prijsvoering. Zo vindt u altijd de geschikte steen die binnen uw budget past en naadloos aansluit bij de gedachtenis aan uw dierbaren. Het ontwerp van de dubbele stenen is erg persoonlijk, neem daarom gerust contact op voor meer informatie over een bepaalde steen.

grafmonument dubbel

Bij het uitzoeken van een grafsteen komt u er al snel achter dat er grote variantie zit tussen de prijzen van grafstenen van verschillende leveranciers. Dit komt veelal door hoge concurrentie op de markt. Daarnaast worden de ‘bijkomende kosten’ vaak niet vermeldt. Daar komt u pas achteraf achter. Bij AB Grafstenen geloven wij dat eenieder de perfecte steen moet kunnen vinden die past binnen het budget. Onze prijzen zijn niet alleen lager dan u bij andere leveranciers ziet, u profiteert bij AB Grafstenen altijd van onze ‘all-inclusive’ prijsvoering. Daarnaast staan wij u gedurende het gehele proces bij, van de keuze tot de plaatsing.

Het soort grafmonument enkel

Bij AB Grafstenen vindt u een ruim assortiment enkel grafstenen. De stenen hebben elk een bijzondere oorsprong en vertellen elk een eigen verhaal. De stenen verschillen in soort, uiterlijk, kleur en hardheid. Elke steen heeft ook een eigen mate van onderhoud. Meer informatie over de verschillende soorten grafstenen en hun onderhoud vindt u hier. Wilt u liever het assortiment op papier bekijken? Dan kunt u vrijblijvend onze papieren catalogus aanvragen via het contactformulier. Wij bieden u eveneens de mogelijkheid één van onze graftuinen te bezoeken waar wij een greep uit ons assortiment hebben geplaatst.

AB Grafstenen staat u bij

Bij AB Grafstenen kunt u vrijblijvend terecht voor allerlei soorten grafstenen, grafmonumenten en urnen. U kunt ons vinden in zowel Leeuwarden als in Oudehaske, waar wij graftuinen hebben aangelegd met een greep stenen uit ons assortiment. U kunt uiteraard ook vrijblijvend contact met onze specialisten opnemen voor meer informatie en het beantwoorden van uw vragen. Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk dit proces kan zijn. Daarom staan wij u bij vanaf de eerste kennismaking tot de plaatsing van de steen in de grafzerk. Naast ons uitgebreid assortiment grafmonument enkel, vind u bij AB Grafstenen ook dubbele-grafmonumenten, ruwe grafstenen en urnen.

Persoonlijk dubbel grafmonumenten

Het is belangrijk dat het grafmonument geheel persoonlijk is. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden een dubbel grafmonument persoonlijk in te richten. In onze voorbeeldtuinen in Leeuwarden en Oudehaske vindt u verscheidene voorbeelden van dubbele grafmonumenten. Zo kunt u zich een beeld vormen van een persoonlijk dubbel graf. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar met persoonlijk advies op maat. Het is ook belangrijk dat u zich realiseert dat bij AB Grafstenen, een dubbel grafmonument niet meteen dubbel zo duur is als een enkel grafmonument. Dat hoort bij onze all-inclusive prijsvoering.

All-inclusive dubbel grafmonumenten

Bij AB Grafstenen hanteren wij een exclusieve prijsvoering. Bij ons staat u namelijk nooit voor financiële verrassingen. De dubbel grafmonumenten genieten van all-inclusive prijsvoering. Dit betekent dat de stenen geleverd worden inclusief opschrift of belettering, betonfundering, plaatsing in de grafzerk, BTW en ook nog eens 25 jaar garantie. Zo weet u direct vanaf de start waar u aan toe bent. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de all-inclusive prijsvoering. Neem vrijblijvend contact op met ons of maak een afspraak om langs te komen in één van onze voorbeeldtuinen.

Soorten grafmonumenten

In dit assortiment grafmonumenten vindt u stenen in verschillende materialen. Het meest voorkomende soort steen is graniet. Graniet is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gepolijst worden of juist geborsteld worden. Daarnaast vindt u ook ruwe stenen als grafmonument. Dit zijn natuurlijke stenen en deze worden geleverd met opschriftplaat. Door ons ruim assortiment betaalbare stenen bent u bij AB Grafstenen verzekerd van de juiste keuze. Wilt u ons assortiment liever op papier bekijken? Vraag dan een papieren catalogus aan via ons contactformulier. Verschillende materialen vergen verschillend onderhoud. Lees daarom ook: “De soorten grafstenen en hun onderhoud

Scroll naar boven