Ruwe Grafstenen

natuursteen grafmonument

In ons ruim assortiment van grafstenen bieden wij u ook de mogelijkheid te kiezen voor één van onze ruwe steen varianten. Ruwe grafstenen zijn natuurlijke stenen. Dit betekent dat de steen (of delen van de steen) niet gepolijst zijn en het letterlijk dus een natuurlijke grafsteen is. Ruwe grafstenen zijn dus niet bewerkt. U bent wel verzekerd van een compleet uniek steen waarbij u kunt kiezen voor een steen dat perfect aansluit bij de herinnering aan uw dierbare.

Ons assortiment ruwe grafstenen

Er zijn verschillende soorten ruwe grafstenen te vinden in ons assortiment. Zo bieden wij stenen van graniet, kwartsiet, versteend hout, basalt, natuursteen en christal. Zoals u leest is dat een ruim aanbod verschillende soorten ruwe stenen. Deze stenen zijn allemaal zowel terug te vinden in ons online catalogus als in ons papieren catalogus die u online kunt aanvragen om zo in alle rust de ruwe grafstenen te kunnen bekijken. Bij de keuze van ruwe steen is het eveneens belangrijk dat u rekening houdt met het soort steen. De verschillende soorten stenen ragen namelijk elk om een eigen manier van onderhoud. U leest <a href=\”http://abgrafstenen.nl/blog/de-soorten-grafstenen-en-hun-onderhoud/\”>hier</a> alles over de verschillende soorten stenen en hun onderhoud.

Ons assortiment ruwe grafstenen

Er zijn verschillende soorten ruwe grafstenen te vinden in ons assortiment. Zo bieden wij stenen van graniet, kwartsiet, versteend hout, basalt, natuursteen en christal. Zoals u leest is dat een ruim aanbod verschillende soorten ruwe stenen. Deze stenen zijn allemaal zowel terug te vinden in ons online catalogus als in ons papieren catalogus die u online kunt aanvragen om zo in alle rust de ruwe grafstenen te kunnen bekijken. Bij de keuze van ruwe steen is het eveneens belangrijk dat u rekening houdt met het soort steen. De verschillende soorten stenen ragen namelijk elk om een eigen manier van onderhoud.

U leest hier alles over de verschillende soorten stenen en hun onderhoud.

Betaalbare ruwe grafstenen

Al onze ruwe grafstenen hebben één belangrijke overeenkomst: passend bij elk budget. Wij vinden het namelijk belangrijker dat u de grafsteen vindt dat perfect aansluit bij de herinnering aan uw dierbare. In ons ruim assortiment van ruwe grafstenen vindt u dus altijd de grafsteen die u zoekt.

De helpende hand van AB Grafstenen

Naast het aanbieden van betaalbare grafstenen vinden wij het eveneens belangrijk dat u in dit proces niet voor nare financiële verrassingen achteraf komt te staan. Wanneer u een grafsteen besteld bij AB Grafstenen wordt er contact met u opgenomen om het een en ander door te spreken. Hierbij krijgt u ook de gelegenheid al uw vragen te kunnen stellen. Er wordt transparant met u gecommuniceerd gedurende het gehele proces van bestelling tot plaatsing. AB Grafstenen plaatst alle grafzerken zelf. Zo bent u er eveneens van verzekerd dat uw grafzerk geheel aan de wettelijke eisen en verplichtingen voldoet. U komt ook niet voor nare verrassingen achteraf te staan omdat al onze prijzen inclusief BTW en plaatsing zijn.

Scroll naar boven