Over AB Grafstenen:

 

Meer dan 20 jaar ervaring

Bij AB Grafstenen begrijpen we de gevoeligheid en betekenis van het kiezen van het juiste gedenkteken. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we trots op ons vakmanschap en toewijding aan het leveren van gedenkstenen en grafmonumenten van de hoogste kwaliteit.

Bezoek onze showroom of siertuin.

U bent van harte welkom om onze siertuinen en showroom te bezoeken, waar u onze uitgebreide collectie kunt bekijken. Houd er rekening mee dat we graag de tijd voor u willen nemen en daarom werken we op afspraak. Ook omdat wij niet altijd op beide locaties aanwezig zijn. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we u de volledige aandacht kunnen geven die u verdient. Wij zitten in Leeuwarden en Oudehaske.

Aarzel niet om te bellen voor vragen aar ons via: 0513-678 030. 

Bij AB Grafstenen, staan we klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte gedenkteken dat recht doet aan de herinnering van uw
dierbare.

Maak een afspraak.

Deskundig en onafhankelijk

Bij AB Grafstenen staan we garant voor deskundig advies dat naadloos aansluit bij uw individuele behoeften en verwachtingen. Ons team van experts is er om u te begeleiden en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.

Op deze website kunt u onze uitgebreide assortiment verkennen. Of u nu op zoek bent naar gedenkstenen, grafmonumenten of andere herdenkingsartikelen, hier vindt u alle mogelijkheden om in alle rust te overwegen.

Voor wie de voorkeur geeft aan een tastbare ervaring, bieden we graag onze gratis papieren catalogus aan. Deze catalogus bevat prachtige foto’s van onze grafmonumenten en grafstenen. U kunt uw exemplaar eenvoudig aanvragen en thuis op uw gemak uw keuze maken.

Bij AB Grafstenen, staan we klaar om u te ondersteunen met expertise en keuzemogelijkheden, ongeacht of u online browsed of onze catalogus doorbladert. Uw tevredenheid staat voorop.

Vakbekwaam en gerespecteerd

AB Grafstenen is al jarenlang een toonaangevende en gerespecteerde naam in de branche. Wij nemen de zorg voor het plaatsen van grafzerken uiterst serieus. Ons ervaren team plaatst alle grafmonumenten persoonlijk, en we zijn volledig op de hoogte van de specifieke regels en voorschriften die van toepassing.

Wanneer u kiest voor een grafmonument van AB Grafstenen, kunt u erop vertrouwen dat het nauwgezet wordt geplaatst in overeenstemming met alle vereisten van de begraafplaats. We nemen de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat elk monument voldoet aan de geldende voorschriften en normen.

Bij AB Grafstenen begrijpen we de betekenis en gevoeligheid van het proces van gedenken. Onze toewijding aan kwaliteit en precisie maakt ons uw ideale partner in het creëren van een blijvend eerbetoon.

 

Betaalbaar en betrouwbaar

AB Grafstenen maakt gebruik van een ‘all-inclusive’ prijsvoering. Dat betekent dat alle stenen geleverd worden

  • inclusief BTW,
  • inclusief plaatsing en opschrift,
  • inclusief betonfundering en ook nog eens
  • inclusief 25 jaar garantie!

Zo weet u zeker dat u niet voor financiële verrassingen achteraf komt te staan. Dat maakt AB Grafstenen uw betrouwbare partner op het gebied van grafstenen.

 

Diensten

Bij AB Grafstenen begrijpen we de persoonlijke betekenis en het belang van gedenktekens en grafstenen. Als een vertrouwd adres met jarenlange ervaring, zijn wij er om u te ondersteunen met deskundig en onafhankelijk advies dat perfect aansluit op uw unieke wensen en verwachtingen.

Of u nu op zoek bent naar een gedenkteken, een grafsteen of een grafmonument, wij staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Bij AB Grafstenen draait alles om u en het creëren van een eerbetoon dat recht doet aan de herinnering van uw dierbare.

Vertrouw op AB Grafstenen voor kwaliteit, ervaring en een persoonlijke benadering bij het selecteren van het perfecte gedenkteken.

grafsteen kopen
Showroom Leeuwarden
Scroll naar boven