Grafmonumenten enkel

Catalogus

Bij AB Grafstenen begrijpen we dat het kiezen van een grafsteen om uw geliefde te eren, zowel een emotionele als financiële beslissing is. Daarom bieden wij een all-inclusive prijsmodel voor al onze stenen. Wij geloven dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over verborgen kosten of onverwachte uitgaven en daarom dekken wij alles, van btw tot installatie, inscriptie tot een stevige garantie van 25 jaar.

Ons team is toegewijd om u niet alleen een mooie en passende eerbetoon te bieden, maar ook gemoedsrust als het gaat om uw budget. Wij geloven dat onze alomvattende benadering van prijsstelling ons onderscheidt als een betrouwbare en vertrouwde partner op het gebied van grafstenen. Kijk gerust even rond in ons uitgebreide assortiment grafstenen en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Het is ons een eer om u te mogen dienen in deze belangrijke tijd.

grafmonumenten enkel breed

Een budget grafmonument enkel

Het kiezen van een grafsteen kan een ontmoedigend proces zijn, vooral gezien de enorme verschillen in prijzen tussen verschillende aanbieders. Vaak is de hoge mate van concurrentie op de markt de belangrijkste oorzaak van deze prijsverschillen. Bovendien zijn de extra kosten die aan de grafsteen zijn verbonden niet altijd aanvankelijk duidelijk, wat later leidt tot onverwachte uitgaven. Bij AB Grafstenen geloven we dat iedereen de perfecte grafsteen moet kunnen kiezen die binnen zijn budget past. Daarom zijn onze prijzen niet alleen betaalbaarder dan die van andere aanbieders, maar zijn ze ook all-inclusive. We begeleiden u door het hele proces, van het selecteren van de ideale grafsteen tot de plaatsing en installatie ervan, zodat u elke stap van de weg de ondersteuning heeft die u nodig heeft.

Het soort grafmonument enkel

Bij AB Grafstenen zijn we trots om een gevarieerde reeks van unieke en mooie enkele grafstenen aan te bieden. Elke steen heeft zijn eigen oorsprong en verhaal te vertellen, wat de complexiteit en individualiteit van de overledenen weerspiegelt. Hoewel het uiterlijk, type, kleur en hardheid van elke steen kan variëren, is één ding zeker: elke steen vereist zijn eigen unieke niveau van zorg. Gelukkig hebben we uitgebreide informatie samengesteld over de verschillende soorten grafstenen die we aanbieden, evenals tips over de beste praktijken om voor ze te zorgen. Voor meer informatie over de verschillen tussen elk type grafsteen en de beste manieren om ze te onderhouden, kunt u onze website bezoeken, waar we een behulpzame blogpost over het onderwerp hebben. En als u liever een fysieke kopie van onze selectie bekijkt, kunt u een van onze papieren catalogi aanvragen vanaf onze website. Bovendien nodigen we u van harte uit om een van onze prachtige graftuinen of herdenkingstuinen te bezoeken om een voorproefje van onze selectie persoonlijk te zien.

AB Grafstenen staat u bij

Bij AB Grafstenen begrijpen wij dat het verlies van een dierbare een moeilijk en emotioneel proces kan zijn. Daarom zijn wij hier om u bij elke stap te helpen, van het eerste consult tot het kiezen van de perfecte steen en tot de uiteindelijke plaatsing op het graf. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige en prachtige graniet-, marmer- en andere natuurstenen opties voor de herdenking van uw dierbare.

Naast monumenten en grafstenen voor individuen bieden wij ook dubbele monumentenruwe steen opties en prachtige urnen aan. Wat uw voorkeur of budget ook is, ons team van specialisten staat klaar om u de hoogste niveaus van klantenservice en ondersteuning te bieden.

Wij hebben twee handige locaties in Leeuwarden en Oudehaske, beide met prachtig aangelegde graftuinen die enkele van de stenen uit onze uitgebreide voorraad tonen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken met een van onze experts.

Scroll naar boven