Grafmonument enkel breed

 Een grafsteen moet passen bij de herinnering aan uw dierbare en passen binnen uw budget. Daarom genieten al onze stenen van de ‘all-inclusive’ prijsvoering. Dat betekent dat al onze stenen geleverd worden inclusief BTW, inclusief plaatsing en opschrift, inclusief betonfundering en ook nog eens inclusief 25 jaar garantie! Zo weet u zeker dat u niet voor financiële verrassingen achteraf komt te staan. Dat maakt AB Grafstenen uw betrouwbare partner op het gebied van grafstenen. Neemt u gerust een kijkje in ons uitgebreid assortiment enkele grafstenen.

grafmonumenten enkel breed

Een budget grafmonument enkel

Bij het uitzoeken van een grafsteen komt u er al snel achter dat er grote variantie zit tussen de prijzen van grafstenen van verschillende leveranciers. Dit komt veelal door hoge concurrentie op de markt. Daarnaast worden de ‘bijkomende kosten’ vaak niet vermeldt. Daar komt u pas achteraf achter. Bij AB Grafstenen geloven wij dat eenieder de perfecte steen moet kunnen vinden die past binnen het budget. Onze prijzen zijn niet alleen lager dan u bij andere leveranciers ziet, u profiteert bij AB Grafstenen altijd van onze ‘all-inclusive’ prijsvoering. Daarnaast staan wij u gedurende het gehele proces bij, van de keuze tot de plaatsing.

Het soort grafmonument enkel

Bij AB Grafstenen vindt u een ruim assortiment enkel grafstenen. De stenen hebben elk een bijzondere oorsprong en vertellen elk een eigen verhaal. De stenen verschillen in soort, uiterlijk, kleur en hardheid. Elke steen heeft ook een eigen mate van onderhoud. Meer informatie over de verschillende soorten grafstenen en hun onderhoud vindt u hier. Wilt u liever het assortiment op papier bekijken? Dan kunt u vrijblijvend onze papieren catalogus aanvragen via het contactformulier. Wij bieden u eveneens de mogelijkheid één van onze graftuinen te bezoeken waar wij een greep uit ons assortiment hebben geplaatst.

AB Grafstenen staat u bij

Bij AB Grafstenen kunt u vrijblijvend terecht voor allerlei soorten grafstenen, grafmonumenten en urnen. U kunt ons vinden in zowel Leeuwarden als in Oudehaske, waar wij graftuinen hebben aangelegd met een greep stenen uit ons assortiment. U kunt uiteraard ook vrijblijvend contact met onze specialisten opnemen voor meer informatie en het beantwoorden van uw vragen. Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk dit proces kan zijn. Daarom staan wij u bij vanaf de eerste kennismaking tot de plaatsing van de steen in de grafzerk. Naast ons uitgebreid assortiment grafmonument enkel, vind u bij AB Grafstenen ook dubbele-grafmonumenten, ruwe grafstenen en urnen.

Scroll naar boven