Urn monumenten

Urn monumenten

Een urn monument is de perfecte manier om de herinnering aan uw dierbare in ere te houden wanneer er gekozen is voor een crematie. Urn monumenten zijn te vinden in allerlei vormen en soorten. In ons ruim assortiment urn monumenten vindt u verschillende unieke monumenten. Zij hebben wel allemaal iets gemeen: al onze urn monumenten worden namelijk geleverd met gewapende betonfundering inclusief verdiept opschrift, plaatsing, BTW en ook nog eens 25 jaar garantie! Bekijk ons ruim assortiment urn monumenten hieronder!

sierurnen

Een urn monument als blijvende herinnering

Het gedenken van uw dierbare is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Het kan een houvast bieden en een herdenkingsplek vormen waar u de herinnering in stand kan houden. Het is hierbij ook heel belangrijk dat het urn monument aansluit bij uw wensen, maar vooral ook bij de overledene. Bekijk ons assortiment online of vraag de papieren catalogus aan waarmee u in alle rust een keuze kunt maken. Voor vrijblijvend advies op maat kunt u uiteraard ook contact opnemen met een van onze specialisten.

Budget urn monumenten

Wij geloven namelijk dat elk budget het hoogste kwaliteit verdient. Wij kunnen onze grafstenen, urnen en urn monumenten tegen lagere prijzen aanbieden omdat wij de plaatsing zelf verzorgen en omdat wij het belangrijker vinden dat u precies de juiste urn monument vindt die u zoekt. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten die u alle informatie kan geven over de verschillende soorten herdenkingsmonumenten, onderhoud en ‘all-inclusive’ prijsvoering. Voor elk budget bent u dus bij AB Grafstenen aan het juiste adres.

Urn monumenten van AB Grafstenen

Naast het aanbieden van urn monumenten voor elk budget vinden wij het belangrijk dat u transparant en eerlijk advies krijgt. Zo weet u zeker dat er geen nare financiële verrassingen achteraf op u te wachten staat. Wanneer u een urn monument heeft uitgekozen en u bestelt deze zal er zo spoedig mogelijk met u contact worden opgenomen om een aantal zaken door te spreken. Hierbij krijgt u uiteraard ook de gelegenheid al uw vragen te kunnen stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze urn monumenten worden nu ook geleverd met 25 jaar garantie. Dat betekent dat u met een gerust hart dit samenwerkingsproces met ons aan kan gaan, wetend dat u 25 jaar garantie geniet bij elk aankoop. De prijzen van de urn monumenten zijn ‘all-inclusive’. Hierbij zit namelijk dat de monumenten geleverd worden op een gewapende betonfundering inclusief verdiept opschrift, plaatsing, en BTW.

Scroll naar boven