Een urn kopen

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Een urn kopen”][/ultimate_heading][us_single_image image=”26″ size=”full” align=”center” css=”.vc_custom_1476617333620{padding-top: 20px !important;}”][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Is er gekozen voor een crematie en wilt toch een gedenkteken aan uw dierbare? Dan is een urn een uitstekende manier om de herinnering aan de overledene in stand te houden. Een urn is een houder waarin het as (of een deel van het as) van een crematie wordt bewaard. Een urn is te verkrijgen in een tal verschillende vormen en maten, maar kan ook van verschillende soorten materiaal worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen, marmer, glas, en nog veel meer. Maar hoe maakt u de keus tussen alle verschillende soorten? En waar moet u aan denken als u een urn koopt? Wij vertellen u alles wat u moet weten bij de aanschaf van een urn![/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][us_single_image image=”1375″ size=”medium” align=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Andersom denken!

Er zijn honderden verschillende soorten urnen te verkrijgen. Vaak begint de zoektocht naar een urn met enkel de urn in gedachten. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat het makkelijker is om andersom te denken. Begin met de plaats waar de urn komt te staan in gedachten. Komt de urn binnen of buiten te staan? Als de urn binnen komt te staan kunt u bijvoorbeeld eerst beginnen met het kiezen van het vertrek waar de urn komt te staan. Komt de urn buiten te staan, in uw tuin bijvoorbeeld, dan kunt u het beste door uw tuin lopen en een speciaal plekje uitzoeken omringd met mooie bloemen. In onze webshop vindt u sierurnen voor binnen en urnmonumenten voor buiten.

Aandachtspunten urn kopen

Wanneer u een urn wilt kopen is het belangrijk te weten welke betrouwbare aanbieders er op de markt zijn. Een urn kopen voor uw dierbare kan namelijk een emotioneel proces zijn bij de verwerking van het overlijden van uw dierbare. Daarom is het belangrijk dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt. Wij raden al onze klanten aan naar meerdere urnen te kijken en onze papieren catalogus aan te vragen die u in alle rust door kunt nemen. De papieren catalogus kunt u gratis aanvragen, telefonisch of via het contactformulier.

Een urn kopen bij AB Grafstenen

Wij weten als geen ander dat de tijd na het overlijden van uw dierbare erg moeilijk kan zijn. Bij AB Grafstenen bent u ervan verzekerd dat het proces van overlijden tot gedenkteken soepel verloopt en komt u bij ons niet achteraf voor financiële verrassingen te staan. AB Grafstenen is een van de enige daadwerkelijk onafhankelijke adressen voor het aanschaffen van alle soorten sierurnen, urnmonumenten, gedenktekens, grafstenen en grafmonumenten. Een urn kopen doet u dus het beste bij AB Grafstenen. Alle prijzen die wij hanteren zijn inclusief BTW en plaatsing. Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze professionals voor meer informatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven