AB Grafstenen in Friesland

AB Grafstenen in Friesland

Welkom bij AB Grafstenen in Friesland, uw betrouwbare leverancier. U kunt bij ons terecht voor grafmonumenten, urnen, urn monumenten en grafstenen. In ons assortiment vindt u een groot aanbod stenen, van ruwe grafstenen tot dubbele grafmonumenten. Zo vindt u namelijk altijd de steen die het beste past bij de herinnering aan de overledene.

Goedkope grafstenen in Friesland

De prijzen die AB Grafstenen hanteert zijn heel wat lager dan de prijzen die u geboden worden via een uitvaartcentrum. De grote verschillen in deze prijzen komt mede door grote concurrentie op de markt, in combinatie met hoge marges. Bij AB Grafstenen in Friesland, hanteren we echter all-inclusive prijsvoering. Geen bijkomende kosten achteraf en u krijgt altijd de steen die u zoekt voor de laagste prijs. Onze all-inclusive prijsvoering houdt in dat u één vast bedrag betaalt voor de grafsteen, inclusief betonfundering, plaatsing in de grafzerk, 25 jaar garantie, belettering of opschrift en BTW. Zo weet u direct waar u aan toe bent vanaf het moment dat u de steen bestelt bij AB Grafstenen in Friesland.

Het assortiment van AB Grafstenen

We vullen ons assortiment grafstenen voortdurend aan. Zo hebben we regelmatig de meest bijzondere stenen waar u uit kunt kiezen, zoals een grafsteen gemaakt van versteend hout, of een steen van Azul blauw graniet. De mooiste patronen zijn te vinden in iedere steen. Dat maakt elk van onze stenen ook zo uniek. AB Grafstenen heeft in Friesland twee locaties waar de stenen worden uitgestald in een voorbeeldtuin. Zo hebben we een tuin in Leeuwarden en een tuin in Oudehaske (naast Heerenveen). Om stenen vrijblijvend te komen bezichtigen hoeft u enkel een gratis afspraak te maken met één van onze specialisten. Zo krijgt u de gelegenheid al uw vragen te stellen en uw wensen aan ons door te geven.

Uw leverancier van grafstenen vanuit Friesland

Vanuit Friesland leveren we grafstenen in heel Nederland. Zo kunnen we namelijk iedereen de mogelijkheid bieden om voor de beste prijs een grafsteen te kunnen bestellen en op deze manier niet aan torenhoge kosten vast te zitten bij een uitvaartcentrum. Bekijk gerust ons assortiment grafstenen en urnen. Heeft u een vraag over een specifieke steen of urn? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze specialisten. We staan voor u klaar met persoonlijk advies op maat, en helpen u graag aan een prachtige steen. Lees ook welke soorten grafstenen er zijn en wat de mate van onderhoud is.

Scroll naar boven