Prijs van grafstenen voordelig bij AB Grafstenen

Prijs van grafstenen voordelig bij AB Grafstenen

Bij AB Grafstenen kunt u voordelige grafstenen krijgen, in tegenstelling tot andere aanbieders. Dit kunnen wij doen en willen we daarom ook graag doen. Het doet niks onder aan de kwaliteit van onze producten. In dit artikel leggen we uit hoe dit kan.

Waarom zijn wij voordeliger

De grote variatie in de prijzen van grafstenen komt voornamelijk door grote concurrentie op de markt en afspraken tussen grafsteen leverancier en uitvaartondernemer. Deze afspraken maken wij niet. Wij leveren de grafstenen puur aan u. Wij komen bij u langs en zijn u van dienst. Niemand anders zal zich hier mee bezig houden en daarom kunnen we de prijs voor u voordelig houden.

Prijs van grafstenen bij concurrenten

Wanneer u op zoek bent naar een grafsteen komt u snel veel verschillende grafstenen prijzen tegen op het internet. De grafstenen zijn vaak geprijsd in duizenden euro’s! Soms komen daar ook nog eens extra plaatsingskosten achteraf bij op. Dat is zonde voor uw geld.

Lagere prijs van grafstenen bij AB Grafstenen

Voor hetzelfde steen betaalt u bij ons een veel schappelijker prijs. Hier zitten gegarandeerd geen extra kosten aan die achteraf worden gerekend. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en plaatsing. U heeft altijd 25 jaar garantie op de grafsteen.

Wat kost een grafsteen bij AB Grafstenen

De prijsvoering van een urn begint al bij 55 euro. Een prachtig en uniek ruwe grafsteen hebt u al voor 650 euro. Onze prijsvoering voor enkel grafstenen begint al bij 800 euro. Dit zijn andere prijzen dan u bij andere aanbieders tegenkomt.

Prijzen bij AB Grafstenen

Zoals we al eerder zeiden zijn onze prijzen inclusief BTW en plaatsing. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat de prijs die u ziet de uiteindelijke prijs is. Een grafsteen moet bij de herinnering aan uw dierbare passen én daarnaast binnen uw budget passen. Zo hoeft u nergens anders aan te denken dan aan dat. Daarom geldt voor al onze producten de ‘all-inclusive’ prijsvoering. Klik hier onder op de link om naar de prijzen te gaan.

Grafmonumenten enkel

Grafmonumenten dubbel

Urnmonumenten

Ruwe grafstenen

Sierurnen

Prijzen opvragen bij AB Grafstenen

AB Grafstenen staat voor u klaar met deskundig en onafhankelijk advies. Wilt u meer weten over de prijzen van grafstenen, grafmonumenten, urnen, gedenktekens van AB Grafstenen? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten.

Scroll naar boven